Коли на вулиці 36 градусів...

Обсуждаем полезные и не очень мотоаксессуары
Ответить
alex.engine
Контактная информация:

Коли на вулиці 36 градусів...

Сообщение alex.engine » 29 авг 2023, 10:27

...Незрозуміло, що робити з екіпіруванням (варіант у майці та шортах, як варіант без гальм, я в принципі не розглядаю, тому що він тотожно дорівнює варіанту без мотоцикла).

Гаряче повітря ще можна якось витримувати, але я помітив - найгірша справа це з черепашкою на спині. І зрозуміло чому – вона ніяк не продувається. Результат проявляється вже хвилин через 10 – майка тупо прилипає до спини :( .

Це я ось про цю куртку

Изображение

і про ось цю черепашку

Изображение

Будь-які слушні поради, які пишуть різні байкери на різних своїх форумках та фейсбучиках, типу розстебніть куртку ширше, я одразу відправив у топку. А сам вирушив до найближчого Епіцентру шукати рішення.

І воно знайшлося - чарівний килимок для ванної, який зроблений ось із такого ось чарівного матеріальчику:

Изображение

У матеріальчику ось така проникна структура:

Изображение

Тобто він продувається вільно з усіх боків і на всі боки. Але головне це не. Його винайшли розумні люди, він вбирає вологу.

Коротше, не довго думаючи, я вирізав килимок формою черепашки та вклав у куртку разом з нею, прямо під проникну підкладку.

Изображение

І при поїздці у 34-36 градусів за 1,5 години отримав наступний ефект – тепер спина та майка не мокрі, а просто вологі. Що при їзді зовсім непомітно і виявляється тільки після поїздки, а не через 10 хвилин під час неї, коли піт починає текти рікою по спині.

Коротше, користуйтеся, доки перевірено :D .

Dominar 400 + Pulsar 200NS

Ответить

Вернуться в «Обсуждение различных мотоаксессуаров»